Tack februari och hejdå

Senaste dagen i februari och vi har 366 dagar i år. Fåglarna sjunger sin sång på morgonen, det är så underbart när du redan kan höra dem i sömn ^^

Vilka var dina höjdpunkter i februari?

Vorletzter Tag vom Februar und wir haben dieses Jahr 366 Tage. Die Vögel singen morgens ihr Lied, es ist so herrlich wenn man sie im Dchlaf schon wahrnimmt.

Durch den milden Winter, treiben die Obststräucher und Bäume schon aus. Was nicht ohne war, war die letzten Stürme in diesem Monat. Der erste Sturm empfand ich nicht so extrem, wie der zweite. Was war euere Highligt im Februar.

Publicerat av

Liz

Jag är en grafisk formgivare, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och jag sitter i rullstol. För att acceptera det som händer och låta trollet i ljuset kanske du vill tro mer på dig själv.. 🧙 Följ mig, tusen tack Hälsoblogg Spelblogg

7 reaktioner till “Tack februari och hejdå”

Kommentarer inaktiverade.