Att gör det själv – Mike’s trädgårdsinspiration om upphöjd damm

☀️☀️☀️Hoppas ni alla haft en fin påsk. Vi har kört på för fullt med renoveringen av damm, naturligtvis njutit vi av det fina vädret lite ocksä. Mike har ett unikt projekt i veckan. Påsk kom till honom tanken att han kan bygga dammen som en högbädd. Okej, låt oss snackar om en 1000 liter damm. Vår gamla vattenlilja sitter i en regntunna. Håll ett öga på hemsida, jag skriver mer snart!

Vår damm efter renovering
Tillgänglighet för rullstolsanvändare

Publicerat först den: 22 April, 2019
Uppdaterads den: 29 April 2019

Publicerat av

Liz

Att leva med reumatoid artrit den tyngsta formen. Jag är en grafisk konstnär, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och sitter i rullstol. Att acceptera vad som händer och låt trollen i ljuset, kanske du borde att tro mer på dig själv. 🧙‍♀️

2 reaktioner till “Att gör det själv – Mike’s trädgårdsinspiration om upphöjd damm”

Kommentarer inaktiverade.