Vi går tillbaka till frihet

Hej folkens.

Dags för ett svenskt inlägg. Visste du att solen har en mycket positiv effekt på kroppen. D-vitamin produceras i vår kropp. Solen kan eliminera coronaviruset med dess UV-strålar 20-90% visa senaste studier.

Ju mer coronavirus på kroppen elimineras av solen, desto bättre är det för andra människor du mötes. Därför är solen blivit så viktig för oss under senaste månader.

Vad trevligt, vi rullar tillbaka till vår gamla frihet. Så superfin, idag hörde jag Tivoli och alla djurparker öppnas igen.

Ja, det skulle vara trevligt om vi kunde återfå mer frihet. Men var alltid vaksam, håll öga på corona. Ja, efter en hård vinter är det vår!

Pga fick frågas när jag vaccineras. Jag är i riskgrupp III. Jag tror att det bara blir tidig sommar, när jag vaccineras med Moderna. Det ser ud vara optimalt för oss reumatiker folkens. Samlade bra resultat och upplevelser i min vänkrets 🙂

Så vänner, jag avslutar inlägget och önskar er alla en finfin tisdag <3

Von Liz

Painter, Wheelchair Photographer and Artblogger. I am a totally creative person. A day without creativity is a day without a smile ;) My other Blogs Gaming Blog Health Blog