Att hoppas på annan (bättre) år

Åh ja, nu är det januari och det är så iskallt och grå på himlen. Det här är en grå vinter jag någonsin har upplevt. Det finns dagar då jag befinner mig i en oändlig slinga.

Året blir bättre, jag tror inte det !! Vi kämpar oss från en «shutdown» till en annan. Året är så ungt och så kaotiskt igen
Jag sitter där på en grå vinter och har bestämt mig för att jag behöver färg. Så letar efter en fin sommarbild och visar min favoritblomster. Det är lupiner. Ja, jag vet, lupinerna är ett ogräs för många eftersom de kan sprida sig i trädgården. Vårt inte för att de har ett rotlås.

Att vänta på bättre väder med massor av färger och ett bättre år <3


Av Liz

I'm a graphic designer, photographer and fine artist. Living with rheumatoid arthritis (cp) of the heaviest form and sit in a wheelchair. Accept what's happening and let the troll into light, you may want to believe more in you .. 🧙 Follow me, THANKS 🧙 Rheumatology, Gaming Blog,