Kategorier
Livet

Hälsningar från isolationsboble

En bild av ”längtan efter” mina vänner. De saknar mitt landskapfoton. Tack så mycket för detta vackra uttryck. Varför vi inte rullar tillbaka till ett normalt liv trots att vi är vaccinerade.

Hej, hej!

Haha, jag trodde aldrig att jag skulle uppleva en sådan längre isolering. Jag är som varje människor som behöver sociala kontakter precis som du

För exakt elva månader sedan sa vår regering. Vi måste att reducera våra liv lite och drog handbromsen i full fart. I höstas gick vi in ​​i andra ”Lockdown” och får inte flytta mer än 15 kilometer från vårt hus, detta kallas begränsningsradien. Vi måste föra en kontaktdagbok, alla nya saker som vi har. Jobba hemifrån 😛

Vi har haft mundskydd i ett år. Herregud för mig var det inte pinsamt att sätta på det. I min tidigaste ungdom var jag tvungen att gå i skolan på grund av min sjukdom. Vi har nu mycket fashionabla munskydd, haha. Ingen av de vanliga tråkiga sakerna du kan köpa. Vi springer runt med våra sprit. Allt nytt accessoar 😀

Elva månaders isolering och jag får reda på det. Människor är vanordjur. Vi anpassar oss snabbt till situationer.

Vi har återuppfunnit oss själva och gjort saker som vi har glömt.
Så jag sitter här och drömmer om en andra vår i isolering. Naturligtvis kommer vi att göra några dagsutflykter igen.

Jag längtar efter Strömstad, Norge, Finnmark, vänner och naturligtvis mina omfattande fototurer.

Längtan efter ett normalt liv. Längtan efter ett normalt liv tillbaka.

Trots vaccinationen kommer det inte att finnas något normalt liv när som helst snart. Det tar oss ett år att uppnå flockimmunitet. Det är ännu inte säkert om vaccinet verkligen kommer att fungera så länge eller alls. Siffrorna kommer att visa det. Vi får veta mer de närmaste månaderna. 

Längtan efter frihet utan gränser <3

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,