Kategorier
Livet Maleri

Det finns alltid en ljus i slutet av varje mörk tunnel

@Liz

Gomorgon vänner!

Jag håller den kort och söt. Världen är tung just nu, att tror att vi alla förtjänar lite beröm. Det finns alltid en ljusstråle i slutet av varje mörk tunnel <3

Jag kan inte svara på alla frågorna, jag kan inte lösa alla problem som den här världen , jag är bara en liten gnomer i en värld som bara är en berg-och dalbana.. Vad jag har är min stora optimism och positiva tankar

Men tills vi kom ut ur tunneln igen, tänkte jag bara att du borde veta att du inte är ensam.

Tack alle ni att du följer mig här på blogg <3

Liz
(2021)


Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,