Kategorier
Vi snakker

Måne og formørkelse høye nord 2021

Vel, hvorfor se opp på himmelen i 2021

Høydepunktet av himmelbegivenheter starter for oss den 10 juni med fine solformørkelsen

Dette etterfølges av den gigantiske måneformørkelsen 19. november

Okei du må forlate fastlandet.  Eller se etter et sted uten trær, bygninger, fjell.  Været er også viktig.  Måneformørkelser er spesielt vakre i november.  Nettene er kalde og dette gir deg bedre utsikt, håper jeg så

Jeg vil definitivt følge begge begivenheter . Jeg håper at det ikke er skyer over himmelen og jeg kan ta fantastiske bilder igjen

La oss se hva vente for oss!

Ønsker dere alt for godt 2021

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,