Kategorier
Modelljärnväg

Å bli lys i Lummerland

En magisk atmosfære i Lummerland med nye belysning

og Fredrikstad

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

17 svar på ”Å bli lys i Lummerland”

Nils, alot of thanks for asking . Nope below. One borehole per house. Island are upper and under the gravel. There i”d installed a circuit for lighting system for the island lighting including the lighthouse 😉

Ich sehe mir so gerne deine Bilder an. Immer so liebevoll dekoriert. Liz dass ist wieder Spitze. ❤️

Liz, du hast gar nicht erzählt das ihr Berge 🏔 mit Schnee ❄️ habt. Erstklassige Arbeit die Beleuchtung, Gebirge. 👍👍👍

Stängt för kommentering.