Kategorier
Livet

Frysta

The Sims 4: Små sömn på badmattan på vintern kunne vara din sista!

Mina simmar fryser på hans badmatta. Bilden speglar bara mitt ögonblick, ingen mer styrka och känner dig så trött. Jag kunde sova hela dagen 😁

Jag märkte inte, att jag körde mitt spel i fel skärmupplösning senaste dagar. Nu justeras allt igen – mina simmar har roligt > skridskoåkning

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

8 svar på ”Frysta”

ich dachte erst das wäre ein neues Makeup. 😛 Echt sieht so ein Sim aus der leichte Frostbeulen bekommt. 😀

Stängt för kommentering.