God Jul

Gomorgon fina bloggisar! Julen närmar sig

Jag ser fram emot fri dagar med mannen framför kamin, vi tända ljus och kaminen spraka. Vi har inte aktiviteter planerade, men ser fram emot fri dagar för oss

Julbord

Mike ska grilla en gås på grillen. Han göra en kastanjfyllning med andra godsaker. Jag planerar en julkaka, låt överraska dig

Jul under coronapandemin det fungerar mycket bra för oss.
Nyårsafton blir mycket tyst i år. Vi får inte göra fyrverkerier, men vi kommer att sittar ute i trädgården. Vi har en fin öppen spis som värmer oss, där kommer vi att lyssna på musik, äta och vänta på det nya året

Att tar en paus

Nu tar jag en paus efter en intensiv arbetsår

Jag önskar alla mina kära läsare en fridfull jul med god mat och mys!

TACK för en kanon år, tack att du följde mig
Vi läser oss varandra

Puss och kram
Liz

Publisert
Kategorisert som Livet

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg,