God Jul

Hei, hei venner!

Julen nærmer seg. Jeg gleder meg til å fri dager med mannen foran peis, vi tenner lys og peis knitrer <3

Vi har ingen aktiviteter planlagt, men ser frem til fri dager

Julebord

Ja med all den gode maten <3

Mike skal grille en gås på grillen. Han lager en kastanjefylling med andre godbiter. Jeg planlegger en julekake, la oss overraske deg

Jul och koronapandemien

Jul under koronapandemien det fungerer veldig bra for oss. Nyttårsaften blir veldig stille i år. Vi har ikke lov til å lage fyrverkeri, men vi vil sitte ute i hagen. Vi har en fin peis som varmer oss, vi vil sitte foran og lytte musikk, spise og vente på det nye året

Å ta en pause

Nå tar jeg en pause etter et intenst arbeidsår

Jeg ønsker alle mine kjære lesere en fredelig jul med god mat og kos!

TAKK for et flott år, tusen takk for at dere vil følge meg

Vi leser hverandre

Kyss og klem
Liz

Publisert
Kategorisert som Livet

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg,