Att gör en tillbakablick på min personliga höjdpunkt

Att gör en tillbakablick på min personliga höjdpunkt 2020

Låt oss börja torsdag med en liten tillbakablick

När någon frågar mig vad som var min bästa höjdpunkt i år, skulle jag säga min turné med Mike i vildmarken. När vi valde den här miljö då såg den inte ut på kartan som om min rullstol inte kunde erövra den. Det såg lite kuperat ut med lite lutning.

När vi startade turnén blev det mer och mer en utmaning för människor och material. Vid någon tidpunkt kom jag till den punkt där jag inte kunde längre. Jag var verkligen så utmattad, mina händer och konstgjord axelled (axelprotes) gjorde så jätteont. Mike var tvungen att trycka på mig och vi körde bara över kulle och dal på rullstolens drivhjul. Det var fortfarande så varmt på dagen.

Mike hade all fotoutrustning i ryggsäcken, samt sin fotodron. Du kan föreställa dig vilken ansträngning det var för honom.

När vi kom till toppen av vår bergstopp belönades vi. Att hade en underbar utsikt där,  vi tar en picknick bland den vackraste vilda naturen

Sex månader senare kan jag försäkra er. Det var en stor utmaning för oss båda, men segern att ha besegrat det svagare jaget är så välsmakande och smakar bättre än färsk honung och är så söt. Dessutom växer mitt EGO så jättemycket. Jag har blivit osårlig och hård som en sten

Om du skulle fråga mig skulle du göra turnén igen. Då säger jag ja, men då med en el-rullstolen som klarar terräng

#att leva med reumatoid artrit #polyartrit #rullstol flicka