Riktig fargetemperatur og lysforhold

Super god lysforhold, og det er derfor jeg liker Canon M6 Mark II. De lager så utrolig skarpe konturer 🙂♥️ #speilløs  #CanonM6MarkII #Rullestolkunstnere #revmatoidartritt #ros

🙂♥️Perfekta ljusförhållanden och därför älskar jag min Canon så mycket. De gör så otroligt skarpa konturer #spegelfri  #CanonM6MarkII #Rullstolkonstnär #ReumatoidArtrit #ros

🙂♥️ Hatte super gute Lichtverhältnisse, deshalb liebe ich Canon so sehr. Sie erzeugen so unglaublich scharfe Konturen  #spiegellos #CanonM6MarkII #Rollstuhlkünstler  #RheumatoideArthritis #rose

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg