Att målade Emma från Att vara någons fru

© Emma från Att vara någons fru
Måla © Liz Andersson
Målningstekniken är mycket utspädda airbrushfärger, som jag målade över med fingret med hjälp av avtorkningstekniken. Någon vit krita blandad med riktig smink för ansiktet. Jag ville betona Emmas ansikte och höll bakgrunden mörk. Tröja är ett mohair. När jag var klar med målning og används jag universell fix aktiv – Detta är en speciell färglös lack – innebär att färgerna på målningen håller länge och inte är bleka
Emma är en svensk influencer. Hon bor i Lanthandeln med sin man och hennes två söta pojkar och hundar. Bloggen är kärleksfullt skapad med inlägget massor av vackra bilder. Då och här gör hon reklam för olika företag, ja det tillhör också till en professionell influencer.

Hur fick jag på din blogg. Att besökte hennes blogg länge för nästan 5 år sedan, tror jag. Det har bara varit de senaste två åren som jag alltid har kommenterat deras inlägget.

Du vet, jag är gift med en svensk man, herregud min svenska är lite svag på vissa dagar-speciellt när jag talade mycket engelska på jobbet.

Jag går in i rutinen och börjar prata engelska / svenska. Det beror förmodligen på att jag talar flera språk.

Ibland finns det människor som inte älskar det.

Så fick jag en dag mitt mod och kommenterade ett av hennes inlägg. Men Emma bryr sig inte, hon är tålmodig med mitt språk och min accent. Det är vad jag älskar. De uppfattar dig och de har accepterat dig för vem du är.

Under tiden har vi en trevlig virtuell vänskap utvecklats. Jag hoppas när panemi är över. Då kan vi träffas snart. Jag tror att vi skratta mycket och prata mycket.

Är du nyfiken? Besök Emma från Att vara någons fru

Uppdatering d. 18.11.2020

Emma och hennes två söta pojkar i deras Halloween kostymer

 

@airbrush #krida #maleri #porträttet #painting #portraits

Publisert
Kategorisert som Maleri

Av Liz

I'm a graphic designer, photographer and fine artist. Living with rheumatoid arthritis (cp) of the heaviest form and sit in a wheelchair. Accept what's happening and let the troll into light, you may want to believe more in you .. 🧙 Follow me, THANKS 🧙 Rheumatology, Gaming Blog,

22 kommentarer

Kommentarer er stengt.