Gammel vindmølle

Gammal vindmölla

Ta en paus och njut av en liten stund och min senaste målning. Personligen är det också en liten födelsedagspresent för mig. Jag målade på den i många veckor. Att alltid ha haft motivet framför mig, med begäran att det skulle vara en dikt

Hoppas du älskar det också

Ha en  bra dag! <3

Ta en pause og nyt lite øyeblikk og nyeste maleriet mitt. Personlig er det også en liten bursdagsgave for meg. Jeg malte på den i mange uker. Å har hatt alltid motivet foran meg, med forespørsel om at det skulle være et dikt
Håper du elsker det også
Fortsatt god dag! <3

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

9 reaktioner till “Gammel vindmølle”

Kommentarer inaktiverade.