Gammel vindmølle

Gammal vindmölla

Ta en paus och njut av en liten stund och min senaste målning. Personligen är det också en liten födelsedagspresent för mig. Jag målade på den i många veckor. Att alltid ha haft motivet framför mig, med begäran att det skulle vara en dikt

Hoppas du älskar det också

Ha en  bra dag! <3

Ta en pause og nyt lite øyeblikk og nyeste maleriet mitt. Personlig er det også en liten bursdagsgave for meg. Jeg malte på den i mange uker. Å har hatt alltid motivet foran meg, med forespørsel om at det skulle være et dikt
Håper du elsker det også
Fortsatt god dag! <3
Publisert
Kategorisert som Maleri

Av Liz

I'm a graphic designer, photographer and fine artist. Living with rheumatoid arthritis (cp) of the heaviest form and sit in a wheelchair. Accept what's happening and let the troll into light, you may want to believe more in you .. 🧙 Follow me, THANKS 🧙 Rheumatology, Gaming Blog,

9 kommentarer

Kommentarer er stengt.