Høstbilder

Fantastiske høstbilder fra gamle dager

I går fikk jeg et deilig spørsmål.
En venn spurte meg. Li du har publisert vakre høstbilder på nettstedet ditt. Jeg sa jo, selvfølgelig, velkommen og kom til et virtuelt besøk. Med disse bildene hilser jeg på venner mine i Irland, Sverige, Norge og selvfølgelig Tyskland 😍😘

Fantastisk höstbilder på förflutna dagar

Igår fick jag en härlig fråga.
En vän frågade mig. Liz har du publicerat vackra höstbilder på din webbplats? Naturligtvis, varmt välkommen komer forbi för ett virtuellt besök. Med dessa bilder hälsar jag mina vänner i Irland, Sverige, Norge och naturligtvis Tyskland 😍😘

7 Comments

A amazing autumn pictures at days gone by

Yesterday I got a lovely request.
A friend asked me. Liz you have published beautiful autumn pictures on your website. I said, of course, warm welcome come and feel free for a virtual visit. With these pictures I greet my friends in Ireland, Sweden, Norway and of course Germany 😍😘

Wunderschöne Herbstimpressionen aus vergangenen Tagen

Gestern habe ich eine schöne Anfrage bekommen.
Ein Freund fragte mich. Liz hast du schöne Herbstbilder auf Deiner Website veröffentlicht. Ich sagte natürlich, sei willkommen zu einem virtuellen Besuch. Mit diesen Bildern grüße ich meine Freunde in Irland, Schweden, Norwegen und natürlich in Deutschland 😍😘

Your site is really unique. You are such a talented writer Liz, I love your soulful lyrics. You are a comforter of the soul. Continue your awe work . 💓

Your site is really unique. You are such a talented writer Liz, I love your soulful lyrics. You are a comforter of the soul. Continue your awe work . 🤗