Kategorier
Livet

Nå er det høst

Nå er det høst

Hei, folkens!

Gråt ikke venner, høsten er her, nei, vi hadde en bombastisk sommer. Naturen blir sliten og vil sove. I løpet av dagen har vi den varmeste temperaturen, så snart solen går ned – det blir kaldt

Når nettene blir kalde
Jeg måtte flytte sitrontreet fra hagen til huset
Det er lørdag, jeg ønsker deg en fantastisk dag og helg <3

Nu är det höst vänner!

Gråt nu inte vänner, hösten är här. Nope, vi hade en bombastisk sommar. Naturen blir trött och vill söva. Under dagen ha vi varmaste temperaturen, så snart solen går ner – blir det kallt. Nätter är särskilt kalla.
Jag var tvungen att flytta mitt citronträd från trädgården till huset.
Det är lördag, jag önskar er en härlig dag och helg <3

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,