Kategorier
Livet

Høsten og dens fem fantastiske elementer

Høsten er tiden da alt naturen gir slipp, i motsetning til noen mennesker. Nei, naturen er absolutt ikke redd, den viser oss mennesker hvordan vi kunne gjøre det. På et tidspunkt når en status, det er på tide å gå. Noen planter går for alltid, andre går i vintersøvn

De fem elementene er

Fargene som høsten maler
Forandringene
Dagene blir mørkere, nettene lenger
Temperaturene
Noen mennesker som plutselig blir deprimerte fordi høsten er her. Jeg kaller det høstenblues

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,