Alltid på farta

Hei, folkens!

bak der. Det er torsdag, og jeg skal inn i en langhelg.
Nei, jeg har ikke helt fri. Jeg vil gi spillstøtte i løpet av helgen, og å skriver fremdeles noen instruksjoner for den nye Sims 4 Star Wars-pakken. Jeg er en kreativ person, så elsker all slags arbeid. Fra medisin til spill, det passer- ja det passer.

Som grafisk designer kunne jeg dele mange ideer til funksjonshemmede spill. Det er også en del av det. For meg er det et lite hjørne der jeg ble kjent med så mange herlige mennesker.

Ja, livet er ikke alltid et spill. Livet er kreativt når du vil at det skal være.

God langhelg folkens, kos dere!

Publisert
Kategorisert som Livet

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg,