Hei, fredag

Hei fredag

Ukens beste dag er her, helgen sveve over oss.  Jeg er glad uken er over, herregud, om noen dager kommer sensommerferien min.  Ja, jeg vil ta en pause og bli hjemme. Koser meg på fritiden og vil gjøre mye.  Rensing av kamera, lesing, hagearbeid.  Vi planter et mangotre.  

Dessverre er det så vanskelig å reise i år.  Jeg ville besøke to venner i Sverige og Finnmark. Men det fungerer ikke. Jeg vil bevege meg fritt, men kan ikke.  Det dumme viruset får oss til å tenke nytt, så jeg blir hjemme i år. 

Å spør meg på hvordan skal julen gå?  Jeg tror julemarked ikke kan finne sted i år?

OK, la oss forlate virusemnet og gå videre til den koselige helgen. Jeg ønsket å fortsette å se på Netflix «Black Mirror». En vakker serie som kan få deg til å tenke. Jeg anbefaler dem, men bare hvis du har sterke nerver.

Ha en koselig helg <3

4 Comments

Sweet photos, especially the black and white photography. Traveling is very difficult in those days. We stayed at home too. Had done short day trips. Thank you for the film tip. 👍