Kategorier
Livet

Søndag

God morgen på en vakker søndag. Det er aldri for sent å få en god start på dagen. Vi er litt skyet for øyeblikket, men ikke så lenge. Ingen regn kom, naturen tørste etter vann. Jeg fikk ikke gud sove siste natt, det er så varmt.

Hva planlegger jeg den dagen? Jeg skal skrive noen innlegg med bilder, sett henne på vent. Så du har alltid noe fint å lese. Ja, i mellom koker jeg søtpotetsuppe

Jeg ønsker alle en riktig god søndag morgen!

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

8 svar på ”Søndag”

Ich bin ywar kein Sommergrinch, aber ich brauche den Sommer nicht mehr.

1. Zu heiß
2. Übertag muss man sich einschließen
3. Menschen stellen ihre eigene Bedürfnisse vor die der anderen und riskiieren die Gesundheit andere. (Coronaverbeitung durch Urlauber)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *