Jag tycker jättemycket om dej

Att tycker jättemycket om dej

Jag sa adjö till några illusioner. Till exempel att jag når mitt dagliga mål idag. Idag är en annan dag full av överraskningar, naturligtvis positiva. Jag känner att vissa människor är på semester, jag kan andas lätt. Färre människor betyder mindre stress på jobbat

Sedan finns det människor som hela tiden frågar om jag länkar till deras blogg. Ett «Nej» accepteras inte. Jag har inget emot vänskap, samarbeten. Om ett e-postmeddelande innehåller en mening som. «Deras blogg kan vara en berikning» för mitt bloggen.

Whaaat, varför, varför. Det enda jag ser på hans blogg är massorna av annonser. Ja, naturligtvis, jag vet vad du vill – samla klicka och mycket mer. HAAAHAA

Ledsen, jag har varit en stolt bloggare i över 20 år. Jag är sjuk, men jag är icke dum.

Jag vet verkligen vad som är riktigt bra för min hälsoblogg. Jag arbetar bara med helt professionella människor.

När jag länkar till en blogg

  • Eftersom jag ser att ägaren har riktigt bra innehåll
  • Sidägaren simma på min våglängd, vi har samma vibbar

Två riktigt slumpmässiga, men ändå specifika, livsmål för mig?

  1. Ärlighet
  2. Allvar och ansvar

Jag älskar mitt jobb, men jag älskar inte en ******

8 Comments

I like you a lot

I said goodbye to some illusions. For example, that I am reaching my daily goal today. Today is another day full of surprises, of course positive. I feel that some people are on vacation, I can breathe easy. Fewer people means less stress.

There are people who keep asking if I link their blog. A nope will been not accepted. I have nothing against friendships, cooperations. If an email contains a sentence like. «Theirs blog could be an asset» for mine. Whaaat, why, why. The only thing what i see on his blog are the tons of ads.
Yes, of course, I know what you want to collect clicks and much more.

HAAAHAA Sorry guys, I’ve been a proud blogger for over 20 years. I am sick but not stupid. I really know what is really good for my health blog. I only work with fully professional people.

When I link to a blog, I do it.
– Because I see that the owner has really good content
– The page owner is floating on my wavelength, because the vibs are right.

Two really random, yet specific, life goals of mine?

Honesty, Seriousness and responsibilit I love my job, but I don’t love a**h****

Lol Liz 😜 Your picture says a thousand words, what is the name of this plant.

These are parasites. They are not interested on your side. They want only interested in their popularity. I am glad your day are fine. 👌

Agree Mia 🤣😘

This is the swamp plant Calla palustris (Water arum), Myrkongle. When they rot, they stink a little 🤣

Such people are like an annoying bumps on the buttocks. Should read yours bio, then they would know that you don’t need them. It’s good that you are so consistent.

I hope you are having a refreshing evening .

I like you a lot, but I’m not stupid I said goodbye to some illusions. For example, that I am reaching my daily goal today. Today is another day full of surprises, of course positive ones. I feel that some people are on vacation, I can breathe easy. Fewer people means less stress. Then there are people who keep asking if I link their blog. A nope will been not accepted. I have nothing against friendships, cooperations. If an email contains a sentence like. «Theirs blog could be an asset» for mine. Whaaat, why, why. The only thing what i see on his blog are the tons of ads. Yes, of course, I know what you want to collect clicks and much more. HAAAHAA Sorry guys, I’ve been a proud blogger for over 20 years. I am sick but not stupid. I really know what is really good for my health blog. I only work with fully professional people. When I link to a blog, I do it. – Because I see that the owner has really good content. – The page owner is floating on my wavelength, because the vibs are right. Two really random, yet specific, life goals of mine? Honesty, Seriousness and responsibilit I love my job, but I don’t love a**h****

Die Pfanze liebe ich. 😃 Recht hast du Liz. Wer schreibt das seine Seite eine Bereicherung für deine wäre, scheint voll überzeugt zu sein über das Konzept . Da fragt man sich nur, warum wollen sie verlinkt werden. 🧐