Lupiner

En historia som jag upplevde för några veckor sedan. Jag är en fan av lupiner. för mig är de symbolen för sommaren. För några veckor sedan delade en landfru sin lupinbild på Instagram. Jag gillade det, jag skrev min kommentar, hur vackra dessa blommor ser ut.

Sedan kom det något, det förväntade jag mig inte. Hon skrev tillbaka, hur man älskar sådana blommor. Lupiner sprider ut för mycket och hon ser det som ett ogräs?! Några andra kvinnor håller med och skitstormen var otrolig. Åh herregud, vilken diskussion om lupiner?

Slutet på historien.
Vid någon tidpunkt lugnar kvinnorna igen efter att jag förklarade. Jag använder en rotbarriär precis som med en bambu.

Jag lärde mig av erfarenhet. Jag gillar inte lupinbilder på sociala medier längre. Jag gillar bara vänner och deras webbplatser.

Men här kan du skriva vad du vill när som helst. Jag är glad över alla konstruktiva feedback. Vi bör behandla varandra med respekt

Von Liz

Painter, Wheelchair Photographer and Artblogger. I am a totally creative person. A day without creativity is a day without a smile ;) My other Blogs Gaming Blog Health Blog