Hejdå Juli

det var trevligt att ha dig här. Nej, jag ser inte tillbaka på någonting. Jag tror att det är bortkastad tid. Du springer efter minnen som inte längre finns. Nej det är inte för mig.. Så säger jag adjö till nästa år 🙌

Publicerat av

Liz

Jag är en grafisk formgivare, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och jag sitter i rullstol. För att acceptera det som händer och låta trollet i ljuset kanske du vill tro mer på dig själv.. 🧙 Följ mig, tusen tack Hälsoblogg Spelblogg

5 reaktioner till “Hejdå Juli”

  1. Hopefully it will be autumn again soon, I need more winds. I’m sailing with my tree masters have no wind. 😂⛵️

  2. Was ist heute nur los. Man sieht die Strandpromenaden nicht mehr vor lauter Touristen. Ächzend das ganze.

    1. In die südliche Länder, wie Bayern, Italien will wohl keiner! Als Tagesausflüger wüßte ich nicht, ob ich an die See fahre und stecke Stunden auf der Autobahn fest. Das lohnt sich doch nicht?

Kommentarer inaktiverade.