Kategorier
Livet

Att skriva kreativa ord

Att skriva kreativa ord

Det finns dagar då med den mest kreativa personen inte kan tänka på någonting. Jag hade sådana dagar i år redan och huvudet i skam över min egen passivitet. Jag ville fortsätta arbeta med min bok som jag lovade dig. Tyvärr kom jag inte så långt att jag kunde publicera en i år. Men jag jobbar fortfarande med det.

Därför mina vänner, du måste vänta lite längre på min Pandora-låda.

Jag skriver i helgen. Med mer än 30 ° kan jag inte göra annat än att ligga på soffan i trädgård och skriva något.

Önskar en god tid och helg <3

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

5 svar på ”Att skriva kreativa ord”

Wie Nils finde ich den Einband so schön. Viel zu Schade für ein Buch zu verwenden. Ich würde es als Gedichtband verwenden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *