Att skriva kreativa ord

Att skriva kreativa ord

Det finns dagar då med den mest kreativa personen inte kan tänka på någonting. Jag hade sådana dagar i år redan och huvudet i skam över min egen passivitet. Jag ville fortsätta arbeta med min bok som jag lovade dig. Tyvärr kom jag inte så långt att jag kunde publicera en i år. Men jag jobbar fortfarande med det.

Därför mina vänner, du måste vänta lite längre på min Pandora-låda.

Jag skriver i helgen. Med mer än 30 ° kan jag inte göra annat än att ligga på soffan i trädgård och skriva något.

Önskar en god tid och helg <3

5 Comments

Don’t stress, we know about the current situation. No good books are created under stress. 🙂

Wie Nils finde ich den Einband so schön. Viel zu Schade für ein Buch zu verwenden. Ich würde es als Gedichtband verwenden.