Att dela en fredslilja

Min familj är mina bästa vänner 🙌💗 Därför säger jag tack med vackar Fredsliljan. Vi pratar här, kommentaren är stängda

Å dele en Fredslilje > Familien min er mine beste venner. Derfor sier jeg takk med den vakre fredsliljen. 🙌💗 Vi snakker her, kommentarer her er stengt

Kennt ihr die schöne Friedenslilie? Sie ist so wunderschön und eine ewig blühende Blume. Ich teile dies zu meinen besten Freunde, die zugleich auch meine Familie sind 🙌💗  Kommentarfunktion ist geschlossen, ihr könnt aber auf meinem Gesundheitsblog weiter diskutieren. Nur Freunde haben Zugang

Skrevet av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg,