Vad händer idag!

Min dag är full med arbeta igen, jag måste publicera en hel del nya nyheter och studier om coronaviruset. I Tyskland ökar antalet nya infektioner dramatiskt. RKI varnar nu att människor bör följa reglerna. Om detta är den andra vågen eller «Backdraft» kommer! Tack så mycket för att du diskuterade här. Låt oss se vad kommer.

Lunchpausen äter jag en god fiskbröd med egna gurkor från trädgården. Det är mitt hjärnmat för alla dåliga nyheter. Alright, vänner vi alla är optimistiska, visa händer i luften – och visa mig att du är OKAY 🙌

Av Liz

I'm a graphic designer, photographer and fine artist. Living with rheumatoid arthritis (cp) of the heaviest form and sit in a wheelchair. Accept what's happening and let the troll into light, you may want to believe more in you .. 🧙 Follow me, THANKS 🧙 Rheumatology, Gaming Blog,

7 kommentarer

 1. RKI skriver:

  Antalet nya infektioner ökar från fredag ​​24 juli 2020, vid 815, är betydligt högre än under de föregående veckorna. Tidigare var antalet cirka 500 fall / dag, ibland betydligt lägre.

  Ökningen kan observeras i många kommuner, men mer än 60% av de nyinlämnade ärendena beror på ökningar i Nordrhein-Westfalen och Baden-Württemberg. Riksomfattande finns det många mindre händelser i olika län som är i olika sammanhang, t.ex. större fester i familj och vänner, fritidsaktiviteter, arbetsplatser, men också i samhälls- och hälsovårdsanläggningar. Dessutom ökar COVID-19 fall bland personer som återvänder från resan.

  Antalet nya ärenden som har lämnats in varje dag hade redan ökat de senaste dagar. Denna utveckling är mycket oroande och kommer att fortsätta att övervakas noggrant av RKI. En ytterligare förvärring av situationen måste undvikas. Detta lyckas bara om hela befolkningen förblir engagerad, pga genom att konsekvent följa reglerna för avstånd och hygien – även utomhus och interiörer i förekommande fall, bära ett munskydd korrekt.

 2. My great respect for everyone who works on health care.

  Thank you for your refreshing humor Liz! 🙌 🙌🙌🙌🙌🙌

  Love your fish bread!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *