Whats going on today!

Saturday can be so beautiful. The sun is shining, the temperatures are tropical, the air smells of thunderstorms. We grill, I bake and later I wanna play The Sims 4, directly in my cozy lounge out of my garden

This is my Saturday, how is yours!

MacGaming and Gaming Blog Alien Bommel

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

8 reaktioner till “Whats going on today!”

    1. I’m work on a workaround. So far, it has been the case that even moving the property has not brought anything. Winter sticks to her like chewing gum 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *