Kategorier
Trädgårdsliv

Unser automatisches Bewässerungssystem

Unsere Vorgarten, sowie der Garten hinter dem Haus haben von Gardena ein automatisches Bewässerungssystem erhalten. Dieses System ist in den Boden eingebaut. Eine Zeit-Schaltuhr steuert nun die gesamte Bewässerung. Was für eine schöne Innovation, was denkt ihr darüber!

Att få nytt bevattningssystemet för trädgården

Våra båda trädgårdar, framför och bakom huset, har fått ett automatiskt bevattningssystemet från Gardena. Detta system är inbyggt i golvet. En tidsklocka styr nu hela bevattningen. Vilken trevlig innovationen och så ser det ut.

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,