Kategorier
Livet

Hektisk torsdag

Kjære venner, jeg har sendt ut innlegg sent. Siden koronapandemien har mange helseorganisasjoner hatt dobbeltarbeid. Dessverre støttes ikke organisasjonene i noen land av staten. Dilemmaet som gjenspeiles spesielt i Tyskland.

Ha en fin dag venner <3

Hectic Thursday

Dear friends, I’ve shipping out my posting late. Since the corona pandemic, many health organizations have had doublework. Unfortunately, in some countries the organizations are not supported by the state. The dilemma that is reflected in Germany in particular.

Have a nice day friends <3

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

8 svar på ”Hektisk torsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *