Min magisk rosenträdgård

Kom, dyk in mitt magisk rosenträdgård. Det återspeglar min själ. Jag är så glad, jag är så färgglad, jag nöjd mitt liv. Detta är min senaste fotografering från min magisk rosenträdgård. 🌹🙂

null

Komm, tauche ein in meinen magischen Rosengarten. Er spiegelt meine Seele. Ich bin so froh, ich bin so bunt, ich bin so zufrieden mit meinem Leben. Fühlst du genauso! Dies ist meine neueste Fotografie aus meinem magischen Rosengarten. 🌹🙂
.

Publicerat av

Liz

Jag är en grafisk formgivare, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och jag sitter i rullstol. För att acceptera det som händer och låta trollet i ljuset kanske du vill tro mer på dig själv.. 🧙 Följ mig, tusen tack Hälsoblogg Spelblogg

8 reaktioner till “Min magisk rosenträdgård”

  1. Every summer I’m full of expectations for your rose pictures.
    Thank you Liz. You are a awesome photographer. 👏

    Warm greetings from Norway.

Kommentarer inaktiverade.