Mellan någonstans och ingenstans #5: Att leva ut sin dröm i kusten!

Vatten har alltid varit et område som lockar människor. Med utsikt över vattnet längtar många efter avståndet. Okej, vi har tur och bor där. Jag tappade själv detta naturliga skådespel. Vid någon tidpunkt vänjer du dig till det. Vår luft är fin och ren, inte så tappad luft som i en storstad. Stora städer är inte min sak.

Men ibland är det inte så mysigt som många tror. Om du har en industrihamn i närheten, kan du se många stora fartyg. Det är ofta högt, jag tror inte att det är för alla. På sommaren har du lukten av vatten, på hösten blåser en grov vind. Det luktar på samma sätt när ett passagerarfartyg seglar genom de norska fjordarna. En tjock smog hänger över hamnen och fjorden på regniga dagar. Åh herregud som är så motbjudande.

Det också finns högt vattenflöde, även känd som stormvåg.

Idag frågade jag en flickvän som har sin egen privata ö i fjordarna. Vilket är det vackraste sak för dig. Hon sa ensamhet, jag behöver inte dela mitt perspektiv med någon annan människa bara mina barn och mannen. Det är ett 100% fritt coronaområde. Det finns till och med ett leveransfartyg som hon kan shoppa på. Hon är självförsörjande. Hon har sina egen djur, som getter, kycklingar som tar hand om dem. Det är ett paradis på jorden. För mig den vackraste platsen jag känner.

HAHa om du tror att jag ska visa dig bilder av det, måste jag göra dig besviken. Jag känner också ordet integritet, NEJ – jag är självisk och delar inte denna vackra plats med dig, inte den här gången. Tyvärr kan jag inte besöka henne i år, men vi får se oss nästa år.

Vad är så vackert på stranden, på vattnet. Den vilda naturen och tidvattnet. Så vackert lugnt hav på sommaren, så vild på hösten till våren. Jag kan känna vinden spela i håret och sanden som dansar framför mig. Detta är de vackraste platserna efter skogen. En dag på stranden och vattnet.

Önskar dig en bra helg, håll dig frisk! <3

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

12 reaktioner till “Mellan någonstans och ingenstans #5: Att leva ut sin dröm i kusten!”

  1. Ich bin ein Landei, nicht geeignet für das Küstenleben. Bewundere umso mehr deine Bilder. 😍

  2. Take a look outside of your room. You will automatically recognize there are more beautiful places. I am glad Liz, if you like my little dreamscape island between nowhere in somewhere in the fjords. See you. ❤️

Kommentarer inaktiverade.