Sum, Sum, vem flyger runt här!

Ursäkta mig vänner, jag är ledsen att jag är sen här och inte ofta. Jag gillar naturen och tillbringar all min fritid där efter jobbet. Under senaste timmarna har jag tagit vackra ögonblicksbilder av humlor och bin. Jag är verkligen glad över att äntligen se så många bin, de flyger överallt. Ibland sitter jag i blomsterbädden mitt på eftermiddagen och väntar på en idealisk fotografering.


Du måste vara tålamod om du vill ta sådana bilder. Jag arbetar utan AF, jag använder en Tamron-lins, de kan också ta makrobilder

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

10 reaktioner till “Sum, Sum, vem flyger runt här!”

 1. Sum, Sum, hvem flyr rundt her!

  Unnskyld meg venner, når jeg er ikke her ofte. Jeg liker naturen og tilbringer all min fritid der etter jobb. I løpet av de siste timene har jeg tatt nydelige øyeblikksbilder av humler og bier. Jeg er virkelig glad for å endelig se så mange bier, de flyr overalt. Noen ganger sitter jeg i blomsterseng halve ettermiddagen og venter på et ideelt fotoskudd.

  Du må være tålmodig hvis du vil ta slike bilder. Jeg jobber uten AF, jeg bruker et Tamron-objektiv, det kan også ta makrobilder

  Sum, Sum, wer fliegt hier herum

  Entschuldigt Freunde, wenn Ich so wenig hier bin. Ich genießen die Natur und verbringe meine ganze Freizeit dort. In den letzten Stunden habe ich schöne Schnappschüsse von Hummeln und Bienen gemacht. Ihr glaubt nicht, wie es mich erfreut endlich so viele Bienen zu sehen, sie fliegen überall umher. Teilweise sitze ich den halben nachmittag im Beet und warte auf einen idealen Schnapsschuss.

  Du musst Geduld haben, wenn du solche Bilder machen willst. Ich arbeite ohne Zoom, ich verwende ein Tamron Objektiv dazu, es kann zugleich Makro Aufnahmen kann.

  Sum, Sum, who’s flying around here!

  Excuse me friends, when I’m so not often here. I enjoy nature and spend all my freetime there. In the past few hours, I’ve been taking lovely snapshots of bumblebees and bees. I’m really glad to finally see so many bees, they fly everywhere. Sometimes I sit in the flowerbed for half the afternoon and wait for an ideal shot.

  You should to be patient if you want to take such pictures. I work without AF, I use a Tamron lens, it can also take macro pictures

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *