Lemon tree: I’m healthy again

I’m back again. It is much more beautiful than before. After frost damage, it didn’t look good around him. His leaves were completely dry. I had him in a cooler room for almost 8 weeks, which was good. He threw off all the leaves shortly thereafter. I kept watering him. In the tenth week he got the first leaves. Only when it had more than 10 leaves, did I moved back on a another place.

Rädda citronträd när han har frostskada

Jeg er tilbake igjen. Det er mye vakrere enn før. Etter frostskader så det ikke bra ut rundt ham. Bladene hans var helt tørre. Jeg hadde ham i et kjøligere rom i nesten 8 uker, noe som var bra. Han kastet av alle bladene kort tid etter. Jeg fortsatte å vanne ham. I den tiende uken fikk han de første bladene. Først når det hadde mer enn 10 blader, flyttet jeg tilbake til et annet sted.

7 Comments

Das du denn nochmals zum Leben erwägst hätte ich nicht gedacht. Die Prognosen von einem Jahr hast du unterboden. 🙌

Wahnsinn Liz, ich wusste das du es schaffst. Hätte nicht damit gerechnet das er dieses Jahr noch kommt. 👍

Das du einen grünen Daumen hast, wusste ich schon immer. Der blüht bestimmt noch dieses Jahr als Dankeschön. 😉

Legg igjen en kommentar