Alla som älskar rosor älskar också sina torner

Min passion är att fotografera rosor i en annan ljuspunkt. Jag älskar svartvit fotografering

Those who love roses also love their thorns.
My passion is to photograph roses in another point of light. I love black and white photography

Alle som elsker roser, elsker også tornene sine.
Min lidenskap er å fotografere roser i et annet lyspunkt. Jeg elsker svart / hvitt-fotografering

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

8 reaktioner till “Alla som älskar rosor älskar också sina torner”

Kommentarer inaktiverade.