Da kom helg igjen, hva gjør du i helgen!

Fredagen er her med helg. Jeg var veldig opptatt med aktiviteter. Jeg vil ikke gjøre noe, men jeg har fortsatt små planer. Jeg vil være ferdig med å lese boka mi, fortsette mitt håndarbeid. Hva er dine planer for helgen?

Vi ses neste uke. Rigtik god helg venner, holde seg frisk <3

Sedan kom helgen igen, vad gör du i helgen!

Fredagen är här i helgen. Jag var mycket upptagen med aktiviteter i vecka. Jag vill inte göra någonting, men jag har fortfarande små planer. Att avsluta läsa min bok, fortsätta min handarbete. Vad är dina planer för helgen?

Vi ses nästa vecka. Riktigt bra helg vänner, håll dig frisk <3

Skrevet av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

7 kommentarer til «Da kom helg igjen, hva gjør du i helgen!»

Det er stengt for kommentarer.