Jag gillar snälla mynta och lime smoothie

Mint är uppfriskande friskt och och minten skördas hela sommaren fram till november. Bladen har den starkaste effekten när växten är nära att blomma. Jag använda minten för desserter, sommardrycker, sallader, men också kött och chutneys. Men mynta kan göra ännu mer: a används också som en medicinalväxt.

Mynta är antiseptiskt, slemlösande och har goda egenskaper

Smoothie

3-4 blad av mynta med 250 g pumpa eller persika, vatten eller mjölk
Du kan också göra krossad is med mynta.

Limonad

På 1 liter vatten, att behöver 3 blad av mynta. Du kan få härlig sommardrinkarna

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg