Kategorier
Livet

Att vara ute i naturen och vara kreativ

Hej hörni!

Vi får första varmar sommardagar denna vecka med 28°. Hoppas att ni fortfarande har semester och kunna njuter av dagar.

Alla som arbetar på hemifrån och har en trädgård kan göra ett utomhuskontor. Själv älskar jag att sitta i trädgården. Att vara ute i naturen och vara kreativ

Jag vet inte hur många timmar jag har satt i soffan med en laptop och skrev fina inlägget för bloggen. Kreativitet är allt för mig , våra ögon, hjärnan behöver ständigt nya input. Jag är inte ett stadsbarn, jag är ett barn av naturen. Därför jag alltid är kreativ.

Ta din laptop och arbeta ute i naturen. Njut av den friska luften, njut av livet

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,