Pandemi eller inte, det finns ingen färdplaner för livet

Jag vet att det här är galna dagar som vi lever just nu.  Alla vill ha balansräkningen mellan något normalt.  Jag är den typ som har ett produktivt sinne.  Jag är mindre av en deprimerad person.  Kanske är det på grund av min sjukdom, jag är mer känslomässigt motståndskraftig än människor utan sjukdom.

 Någon frågade mig i dag, om jag hade en färdplan för mitt liv!  Nej jag har haft aldrig, jag är spontan, alltid.  Min spontanitet, min inre röst, min reumatoid artrit är mina tre färdigheter som säger vart jag ska.  Jag gjorde det bästa av mig själv, jag gjorde det bästa av min situation.

 Det var så jag körde mitt liv utan färdplaner

Von Liz

Painter, Wheelchair Photographer and Artblogger. I am a totally creative person. A day without creativity is a day without a smile ;) My other Blogs Gaming Blog Health Blog