Kategorier
Livet

Ett annorlunda långhelg

Fredag den bästa veckodagen. Jag har en långhelg, hipp, hurra. Vi njuter av det vackra väder, grillar, går ut i skogen. Vi har för närvarande många sällsynta fåglar här. Hackspettar, ugglor – att vill titta på dem, ta bilder 

Idag är jag i trädgården och vill ge mina orkidéer sina platser. Efteråt måste jag rengör rullstolen. Hon ser ut som en cross roader. Jag var klädd i en vit blus. Insidan av mina ärmar var så vackert svart, även om jag alltid bär rullstolshandskar.

Vilka är dina aktiviteter. Skriv till mig, jag vill chatta med dig

Jag önskar er en fin lång pinsehelg. Ta hand om er själv 😍

Another long weekend

Friday is the best weekday. I have a long weekend, hip, hurray. We enjoy the beautiful weather, barbecues, going out into the forest. We currently have many rare birds here. Woodpecker, owls – wanting to look at them, take pictures

Today I am in the garden and want to give my orchids their places. Afterwards, I have to clean the wheelchair. He looks like a cross roader. I was wearing a white blouse last days. The inside of my sleeves was so beautifully black, although I always wear wheelchair gloves.

What are your activities? Write to me, I wanna chat with you

Wishing you a nice long pentecost weekend. Take care of yourself 😍

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,