Kategorier
Svartvitt

Att uppleva en gul ros i svartvitt

gul ros i svartvitt, Rose in Schwarzweiß

Svartvit fotografering är fortfarande min passion. När jag upptäckte min kärlek till fotografi i min barndom fanns det inte många alternativ som idag.

Min första kamera var en Nikon F2. Med Nikon F2 kan du snabbt växla till olika mellanlägg. Ja det var coolt, du kunde inte ta bilder snabbt. Jag lärde mig stillifefotografering där. Senare bytte jag till Nikon F2SB.

Efter många års Nikon-erfarenhet, lärajag känna något nytt. Att köpte en Canon EOS RT från min första lön. Åh hur jag var så stolt. Andra gick till diskotek och dansa till Abba, jag gick ut i världen för att ta bilder..

Sedan dess älskade jag att göra mer och mer inom fotografering. Teknik växte med åren, jag med teknik. Ändå stannade jag tro mot manuell fotografering.

Så jag fotograferade en ros av oss i svartvitt i dag.

Att hoppas att du älskar henne

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

14 svar på ”Att uppleva en gul ros i svartvitt”

Wunderschön Liz! 👌 In Farbe würde diese schöne Form einer Rose nicht so in Geltung kommen, zeig noch mehr davon bitte 🙏.

Deine SW sind wunderschön Liz. Sie sehen auf keinem Fall langweilig aus. Zeige noch mehr davon. 😉

You benefit from your experience with the old camera models. Your pictures reflect that. 🌹

I’m thankful to have a friend like you, who
can take such breathtaking photos. 👏

Liz , du solltest viel öfters, solche Schwarzweiß-Fotografien zeigen. Deine Schwarzweißbilder sprechen ihre eigene Sprache, sie pure Schönheit.

Stängt för kommentering.