Vart du än gör, jag väntar

Okej, min titel kan vara förvirrande för vissa, men så länge jag lever, väntar jag. Väntar på att saker kommer eller inte. Jag väntar för närvarande på sommar, vi har storm och regn här. Okej, regn behöver naturen.

När veckorna, månaderna går snabbt förbi mig, står jag fortfarande här och väntar. Väntar på vad!

Jag hade så många planer i år, jag måste sluta på grund av pandemin, jag kastade mina planer i hörnet. Jag väntar på bättre dagar så att jag kan genomföra planerna. Är det kanske längtan som når mig? Ja, det är längtan efter lätthet.

Bilden togs för några månader sedan på stranden. Jag gav denna bild namnet. «Vart du än gör, jag väntar». Älskar du det som jag gör? 🌅

Skrevet av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg,

13 kommentarer til «Vart du än gör, jag väntar»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *