Kategorier
Livet

Att inreda ett upphöjda bäddar

Nej, det här är inte en bigården, men du kan använda den. Eftersom våra tomater och gurkor är lite större. Mike byggde ett högre tak för grönsaker, växter och bin och det är frostskydd för upphöjda bäddar

Frostschutz für die Hochbeete

Nein, das ist kein Bienenhaus, aber man könnte es verwenden. Da unsere Tomaten, Gurken schon etwas größer sind, baute Mike ein multiples Dach für Gemüse, Pflanzen und Bienen. Es soll gegen Frostschützen, was in den kommenden Tagen zu uns kommt.

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,