Osynliga spöket

Nej, det här är inte en nytt boktitel.  Detta är den nya färdplanen för vårt nya liv med Covid19.

 En vän frågade mig i dag.  Är du irriterad när börjar att snakka med dej  om coronaviruset.  Jag sa varför?  Viruset har blivit vår osynliga följeslagare.  Han är en spöket, som alltid är närvarande.  Han är vår nya vardag.  Människor  tror att de kan gå tillbaka till det normala vardagen?!

Men detta är fel tänkande, ingenting kommer att vara normalt längre.  Vi gjorde en reset, vi börjar från noll.

 Hon frågade mig, är du på semester?   Nej,  jag har inte semesterplaner.  Jag vill inte heller gå på fest, att inte vara på humör.

Jag känner att jag är på krigsfältet, jag ser offren.  Min vardag i medicinskt område handlar om Covid19.  Hemma, ja det är min semester.  Att känner mig säker där, mellan blommor, trädgård, Mike som alltid utvecklar nya idéer.

 Att märkte en tystnad på andra sidan i telefonen.  Jag frågade, är du fortfarande där?  Ja det är jag, jag är glad att vi båda pratade.  Jag trodde att jag är den enda som tänkar det.  Att skulle säga nej, generation X ha fortfarande medkänsla och ansvar för samhället som generation Z.

Det är den stora skillnaden.  Vi har lärt oss att livet inte alltid betyder sol.  Vi skrattar ändå, men vi tänker på de människor, som inte längre kan skratta med oss.  Vila i fred gammalt liv

Hålla sig frisk.  Hoppas ni får en mysig helg

The invisible ghost

Nope, this isn’t a new book title.  This is the new roadmap for our new life with Covid19.

 A friend asked me these days.  Are you annoyed when I start ours talk with corona virus.  I said why? The virus has become our invisible companion.  He is a spirit, he are always present.  He beats our new everyday life.  People who are experiencing a relaxation of the measures.  Think they can go back to normal everyday life.

 But this is wrong thinking, nothing will be normal anymore.  We did a reset, we start from zero.

 She asked me,  are you going on vacation this year? I said no.   I’ve non vacation plans. I don’t want to go to a party either.  I am not in the mood

I feel like I’m on the warfield, I see the victims.  My everyday life in medical area is all about Covid19.  At home, yes this this my vacation.  I feel safe there.  Between flowers, garden, Mike who always develops new ideas.

 I noticed a silence on the other side of the phone.  I asked, are you still there?  Yes I am, I’m glad that we both talked.  I thought I’m the only one who thinks so.  I’d say no, generation  X, think that way and still have compassion and responsibility for society like generation Z.

That’s the big difference.  We’ve learned that life does not always mean sun.  We still laugh, but we think of the people who can no longer laugh with us.  Rest in peace old life

 Stay healthy.  Hope you have a cozy weekend


 

Av Liz

I'm a graphic designer, photographer and fine artist. Living with rheumatoid arthritis (cp) of the heaviest form and sit in a wheelchair. Accept what's happening and let the troll into light, you may want to believe more in you .. 🧙 Follow me, THANKS 🧙 Rheumatology, Gaming Blog,

6 kommentarer

 1. wahre, wahre Worte liebe Liz, ich gebe dir vollkommen recht. Die einen wollen zu viel, wir andere machen uns Gedanken. Klar man muss zurück ins Leben. Ist es aber so wichtig, dass wir in Urlaub können?

  Meine Gedanken dazu.
  https://liz-sma-blog.eu/2020/05/06/strenge-masnahmen-nur-fur-riskiogruppen/comment-page-1/#comment-4065

  https://liz-sma-blog.eu/2020/05/07/danemark-halt-weiter-grenzen-geschlossen/comment-page-1/#comment-4063

  Paß auf dich auf Liebes. Wünsche dir ein schönes Wochenende. Denke daran, es wird kälter!

 2. I like your top picture so much.

  True words 🙌. Have a great weekend Liz

 3. We have to learn to protect ourselves as long as there is no treatment or vaccination. If everyone contributes their part, we gain the upper hand.

Kommentarer er stengt.