Blomstermånuppgång och han är supermånen i maj

Att bli en otrolig vecka för dej som vill se den hisnande och enorma fullmånen den här veckan! Händelsen kan observeras mycket bra från världens alla länder.

Den 7 maj 2020, kl 00:45, kommer månen att stiga upp i sin fulla månfas. Månen är då 359 650 kilometer från jorden. På grund av närheten verkar månskivan lite större än vanligt och det är därför att fullmånen nära jorden kallas också supermånen. Redan förra månaden åtnjöt jag en sådan gigantisk supermåne. Titta på min sidhuvudbild

Publicerat av

Liz

Jag är en grafisk formgivare, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och jag sitter i rullstol. För att acceptera det som händer och låta trollet i ljuset kanske du vill tro mer på dig själv.. 🧙 Följ mig, tusen tack Hälsoblogg Spelblogg

7 reaktioner till “Blomstermånuppgång och han är supermånen i maj”

  1. The flower moon rises and he’s the supermoon in May

    It will be definitely an incredible week for those, who wanna see the breathtaking and huge full moon! The event can be observed very well from all countries over the world. On May 7, 2020, the bloom moon will rises up in its full moon phase. The moon is then 359,650 kilometers from Earth. Due to the proximity will the moon disk appears a bit larger than usual, that’s why the full moon near the earth axis is also called the super moon. Already last month, I enjoyed such a gigantic super moon, watch mz header pic.

  2. Toi, toi liebe Liz. Dass Wetter dürfte ja mitspielen. 😀 Bin gespannt ob du den SUPER Blumenmond siehst.

  3. Ich bewundere dich Liz, das du nachts aufstehen kannst. Ich würde jede Mondphase 🌓 verschlafen. Freue mich auf deine Bilder. 🙂

  4. letzte Nacht war er bei uns zu sehen. Ich fand ihn nicht gerade schön, irgendwie so unklar!, obwogl es nicht bedeckt war.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *