Mitt magisk fyr

Något maritima stämning på trädgård

Klicka på videon för att se

Skrevet av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg,

8 kommentarer til «Mitt magisk fyr»

  1. I could well imagine it as window decoration. In the evening at the window, very cozy. 🥰

  2. Ich würde ihn in mein Wohnzimmer stellen, oder als Nachtischlampe. Ist der mit Stromanschluss?

    1. Christel dann müßtest du den Leuchtturm jeden Tag vor die Tür stellen. Er hat Solar , welches über die Sonne geladen wird, also kein Stromanschluss 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *