Cmon-vänner visa dina favvoskor

Sedan många år,  har jag en super lätt sko. Många reumatiska människor får stora problem när skorna är för tunga. Viktigt är en ortopedisk inlägg i sko. Skon ska stödja din fot.

När du pröva en sko är det viktigt att du inte går direkt på mattan i butiken. Det snedvrider löpkvaliteten, det första ögonblicket du tror, wow vilken bra löpkänsla. Mattan skapar verkligen en känsla av att det dämpar ditt steg, men om du går på asfalt får du en helt annan känsla för skon. Känn dig fri och fråga säljaren om du kan testa skon precis utanför dörren. Du kan känna igen en bra skobutik, genom att säga ja.

Mina favoritskor kommer från Danmark «Ecco «. Jag älskar särskilt dessa sneakers. De är väldigt lätta. Specialfunktioner är elastiska snören, du kan ta bort inlägg och kan ändras mot dina egna.

Dessa skomodellen är mina gamla Ecco sommarskor, de är väldigt gamla. Jag köpte den direkt i Danmark

Birkenstock från Tyskland:
Birkenstock tillverkar specialskor för det medicinska området och alla kan också köpa dessa korkskor. Över hela världen

Sneakers av K.COBLER. Jag blir uppmärksamma av dessa skor först av en vänlig bloggare. Emma från Att vara någons fru, gör ofta en reklam för dessa skor. Vid någon tidpunkt köpte jag det när jag besökte Sverige igen. Tyvärr kan du inte köpa dessa skor utanför Sverige. Håll ett öga på detta märke om du besöker Sverige.

Okej dessa skor är slut på konkurrens, 😛 Mina trädgårdsskor är särskilt lätta, jo jag måste alltid ha ett <3

Så vänner, nu har jag pratat mycket om skor, cmon skriva till mig gärna dina. Vad föredrar du?

23 Comments

Liz deine Schuhe sind so etwas von gut. Birkenstock habe ich viele Jahre getragen. Mir sind die letzten Jahren die Sohlen zu hart und rutschig geworden.