Att vara åk, åh sjösju

Jag svarer på frågor. Igår fick jag en fråga som jag fortfarande ler om idag.

Vad hatar jag mest?

Jag blir ofta sjösjuka när Mike och jag pendlar mellan Tyskland och Sverige. Oavsett vilka tips jag använder, kommer jag att vara sjösjuka 🤣

Under tiden tar vi en lång omväg och kör över Öresundsbron, Danmark till Sverige, Malmö, sedan upp till Strömstad. Vi undviker färjan, jag är glad :)) Jag älskar fortfarande det vilda havet, den salta luften, vinden i mitt röda hår 🙂

Vilket språk pratar du mest?
Okej, professionell, engelska. Hemma mellan svenska, engelska och tyska. Jag talar engelska på memo och röstmeddelanden. Jag tror att jag är bättre än på svenska. Jag försöker fortfarande att fullända min mans språk efter 27 år. Jag är 💯

Vad är du särskilt stolt över?
Att kunde fullborda mitt mål, mitt drömjobb. Ingen trodde på mig då, alla tvivlade på min hälsa och såg min rullstol som en barriär 💪

 

8 Comments

it’s nice that you stand by your weaknesses. You continue to get seasick after all these years, you have probably not yet sailed to New Zealand with Nils?

@Benny

Giggles, no so far we haven’t realized our sailing trip. Nils took part in classic regatta several times with his three-master. During this time I even practiced in a pedal boat 🤣 We’ll still start it, when Mike and I retire. We will make our dream come true, whether seasick or not 🤢🤭😂

No, I thought you won over your seasickness over the years. Wonderful that you show all critics what’s inside of you. ❤️

Legg igjen en kommentar