Lemon trees survive against all odds

You can still remember it. Mediterranean trees like the lemon tree are sensitive to frost. Mine got some frost and was weak and lost all leaves. The prognosis was not good. I was told it took a year for him to recover. But now, he’s back again. Many small shoots have formed and they are spraying out.

I’m happy
#Citronträd överlever mot alla odds

Skrevet av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

6 kommentarer til «Lemon trees survive against all odds»

  1. Liebe Liz, ich wußte das du nicht ein Jahr dafür brauchst. Welch schöner Anblick, dass es dem Zitronenbaum weitergeht. Was sind jetzt die nächsten Schritte, ab wann darf er Sonne ab!

    1. Standortwechsel gibt erst, wenn alle Blätter draußen sind. Dann gewöhne ich ihn Stundenweise an die Sonne ☀️ wieder 😉

Det er stengt for kommentarer.