Kategorier
Livet

Själresa: Det blir en mer turbulent tid

Senaste timmar har varit lite turbulenta tid igen. Jag var tvungen att skriva tusentals pressmeddelanden, det känns så. I går kväll var jag så trött att jag somnade och under mitt handarbete. Vädret är fint, stämningen är vilseledande.

Coronaviruset har blivit en ganska envis samtida. Från och med nu tillkännages munskyddet, en förordning från vår kommun. Hur är det med dej

##

Die letzten Stunden waren wieder etwas turbulent. Ich musste Tausende von Pressemitteilungen schreiben, es fühlte sich so an. Letzte Nacht war ich so müde, dass ich einschlief während meiner Handarbeit. Das Wetter ist schön, die Atmosphäre ist gespenstisch. Das Corona-Virus ist ein ziemlich hartnäckiger Zeitgenosse geworden. Von nun an wird der Mundschutz dein Tagesbegeleider, eine Verordnung unserer Gemeinde. Wie geht es dir!

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

6 svar på ”Själresa: Det blir en mer turbulent tid”

🙌Agree Liz. It is all the better that we are a small family here. How are the advances in your handiwork?

Stängt för kommentering.